Bootkussens

Ook voor de reiniging en impregnatie van bootkussens en bootkappen kunt u terecht bij Stomerij Leusden. We weten dat al het textiel bij het varen op een sloep of boot naast de natuurelementen ook onderhevig is aan vlekken door het recreëren. Uw bootkussens zullen weer stralen na reiniging en impregnatie zodat u weer vol kunt genieten van het vaarseizoen.

Het reinigen van buitentextiel vraag om een specifieke aanpak. Bij buitentextiel bestaat de opbouw en de dichtheid van het weefsel uit andere complementen dan bij binnentextiel, wat vraagt om een specialistische reiniging.
Door een continue blootstelling aan onder andere zon, regen en pollen ontstaat er sneller een zwaardere vervuiling wat vraagt om een diepere reiniging met specifieke reinigingsmiddelen.


Water- en vuilafstotende behandeling

Bij stomerij Leusden krijgt u na de reiniging standaard een impregnatie toegevoegd. Deze impregnatie is op waterbasis en kleurloos na droging. Het voordeel van deze impregnatie is dat de el water- en vuilafstotende werking het textiel minder gevoelig voor aanslag, algen en schimmels maakt, wat de levensduur van het product zal verlengen.

Wilt u graag uw bootkussens of ander buitentextiel laten reinigen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Levensduur verlengend

  • Inclusief vuilafstotende behandeling

  • Meer dan 25 jaar ervaring!

Reinigen

Bruidskleding

Gordijnen

Strijkservice

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een eerlijk vrijblijvend advies dat gebaseerd is op meer dan 25 jaar ervaring.

Specialistische kennis

Stomerij Leusden bestaat meer dan 25 jaar, bij ons kunt u dus rekenen op tientallen jaren kennis en ervaring!

Snelle service

Wij zijn geen doorgeefluik en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een garantie voor snelle service!