Stomerij Leusden

Stomerij Leusden bied de oplossing op het vraagstuk: hoe krijg ik dit schoon? Het stuk textiel past bijvoorbeeld niet in uw wasmachine, mag niet gewassen worden in een wasmachine of het wasgoed bevat een vlek die u er zelf niet uit krijgt.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van al het textiel wat niet in uw wasmachine kan of wat met de nodige zorg en voorzichtigheid gereinigd dient te worden. Stomerij Leusden is al ruim 25 jaar een begrip in Leusden en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met elk vraagstuk. Jarenlange ervaring in de textielreiniging, maakt dat uw textiel in goede en betrouwbare handen is. Een stukje liefde en passie voor het vak maakt ons tot een authentiek bedrijf in Leusden. Het lokale bedrijf is 1997 jaar geleden opgericht door Hans van den Hoven, die nu nog steeds aan het roer van de onderneming staat. Textielreiniging is een oude ambacht die wij graag in ere houden.

Milieuverantwoord en lokaal ondernemen

Al het wasgoed dat bij ons binnenkomt wordt behandeld volgens de nieuwste reiningstechnieken. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie SYSTEMK4 machines en wasmiddelen. De technieken van K4 garanderen een milieuverantwoord reinigingsproces van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het wasmiddel (SOLVONK4) dermatologisch getest en voorkomt het huidirritaties die veroorzaakt kunnen worden door wasmiddelen.

Onze klantenkring bestaat met name uit particulieren en bedrijven die zich in en rondom de omgeving van Leusden bevinden. Wij ambiëren dan ook niet om ons op demografisch gebied verder uit te breiden. Wij ambiëren wel en stimuleren dan ook het lokale ondernemerschap in Leusden en omgeving! Voor elkaar en door elkaar. In de praktijk blijkt dit onder andere uit samenwerkingen met lokale organisaties en bedrijven zoals De Gemeente Leusden en PON. Waarom wij ons hier hard voor maken?

  • 1. Door lokaal te opereren kunnen we concurrerend werken op het gebied van prijszetting en service op maat
  • 2. Wij leren onze klanten graag kennen
  • 3. Lokaal zakendoen stimuleert de lokale economie en werkgelegenheid
  • 4. De maatschappelijke cultuur floreert dankzij lokale ondernemers
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in de omgeving Leusden

  • Milieuverantwoord en lokaal ondernemen

  • Oog voor detail en servicegericht

1935

In dit jaar werd het huis waar in de huidige stomerij gevestigd is gebouwd. Het huis werd ontwikkeld door de Familie van den Hoven. In deze periode bestond Leusden voornamelijk nog uit weilanden en agrariërs.

1950

Rond 1950 ontstond een grotere vraag naar huisvesting in de Gemeente Leusden. Dit resulteerde in de bouw van een hoop nieuwe woningen. Er werd besloten om aan de voorzijde van het huis een kruidenierszaak te beginnen.

1960

De zaak werd in dit jaar uitgebreid verbouwd om later in 1970 te kunnen gaan functioneren als supermarkt. De Kruidenierszaak werd groter en het assortiment werd uitgebreid met allerlei aanverwante artikelen.

Heden

In de jaren 90 veranderde de zaak van Bakkerij van den Hoven naar Stomerij Leusden. De stomerij heeft nog steeds een authentieke uitstraling en wordt aangestuurd door Hans van den Hoven.

Reinigen

Bruidskleding

Gordijnen

Strijkservice

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een eerlijk vrijblijvend advies dat gebaseerd is op meer dan 25 jaar ervaring.

Specialistische kennis

Stomerij Leusden bestaat meer dan 25 jaar, bij ons kunt u dus rekenen op tientallen jaren kennis en ervaring!

Snelle service

Wij zijn geen doorgeefluik en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een garantie voor snelle service!