Brandvertragend impregneren en reinigen

Om het risico op brand te verkleinen op bijvoorbeeld uw kantoor, horecagelegenheid, school of bij u thuis, is brandvertragend impregneren van textiel een doeltreffende methode. Brandvertragend impregneren zorgt ervoor dat uw gordijn, tapijt of kleding geen vlam of enkel vertraagd vlam kan vatten. Hierdoor breidt de brandhaard minder snel uit, waardoor u meer tijd heeft om het gebouw te verlaten en de schade beperkt zou kunnen worden.

Het brandvertragende impregneermiddel waar Stomerij Leusden mee werkt is koploper in de brandveiligheid. Naast dat het impregneermiddel volledig doorwerkt tot in de diepste vezel, zorgt het er ook voor dat de vorm en kleur van uw textiel behouden blijft. Tevens levert het impregneermiddel geen huidirritaties op waardoor het ook geschikt is voor uw specifieke bedrijfskleding.


Reiniging

Onder invloed van normaal gebruik zal door de hechting van vuil op het textiel de werking van het brandvertragende impregneer middel af nemen. Stomerij Leusden adviseert uw textiel eerst te laten reinigen voordat brandvertragende impregnatie plaats vindt. De impregnatie trekt dan dieper in de vezel, waardoor de brandvertragende werking van textiel voor langere duur gewaarborgd blijft.


Gecertificeerd

Het kan zijn dat u deze dienst uitvoert om aan uw verzekeringseisen en brandvoorschriften voldoen. Bij Stomerij Leusden krijgt u een officieel erkend certificaat welke, indien nodig, u aan uw controlerende instantie kunt overhandigen. Het certificaat geeft u de zekerheid dat uw textiel voldoet aan de huidige gestelde NEN-EN-ISO norm op het gebied van brandveiligheid.

  • Verkleint het risico op het vatten van vlam en verspreiding van brandhaard

  • Certificatie die voldoet aan de huidige gestelde NEN-EN-ISO norm op het gebied van brandveiligheid.

  • Impregnatie zorgt voor vorm en kleurbehoud

Reinigen

Bruidskleding

Gordijnen

Strijkservice

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een eerlijk vrijblijvend advies dat gebaseerd is op meer dan 25 jaar ervaring.

Specialistische kennis

Stomerij Leusden bestaat meer dan 25 jaar, bij ons kunt u dus rekenen op tientallen jaren kennis en ervaring!

Snelle service

Wij zijn geen doorgeefluik en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een garantie voor snelle service!