Tuinkussens

Elk voorjaar en zomer worden de tuinkussens tevoorschijn gehaald om te recreëren op uw terras. Naast uw tuin op orde maken is het ook wellicht handig om eens te denken aan de reiniging en impregnatie van uw loungeset. Uw tuinkussens kunnen worden gehaald en gebracht in overleg. Zo staat alles er weer schoon en strak bij.

Het reinigen van buitentextiel vraag om een specifieke aanpak. Bij tuinmeubelen en kussens bestaat de opbouw en de dichtheid van het weefsel uit andere componenten dan bij binnentextiel, wat vraagt om een specialistische reiniging. Door een continue blootstelling aan onder andere zon, regen en pollen ontstaat er sneller een zwaardere vervuiling wat vraagt om een diepere reiniging met specifieke reinigingsmiddelen.


Water- en vuilafstotende behandeling

Bij stomerij Leusden krijgt u na de reiniging standaard een impregnatie toegevoegd. Deze impregnatie is op waterbasis en kleurloos na droging. Het voordeel van deze impregnatie is dat de water- en vuilafstotende werking het textiel minder gevoelig voor aanslag, algen en schimmels maakt, wat de levensduur van het product zal verlengen.

Wilt u uw tuinstoelkussen of zonnezeil laten reinigen en een prijsopgave?  Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

  • Verlengt de levensduur

  • Inclusief vuilafstotende behandeling

  • Meer dan 25 jaar ervaring!

Reinigen

Bruidskleding

Gordijnen

Strijkservice

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een eerlijk vrijblijvend advies dat gebaseerd is op meer dan 25 jaar ervaring.

Specialistische kennis

Stomerij Leusden bestaat meer dan 25 jaar, bij ons kunt u dus rekenen op tientallen jaren kennis en ervaring!

Snelle service

Wij zijn geen doorgeefluik en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een garantie voor snelle service!