Hoofdkussens

Naast het reinigen van de slopen zelf die om uw beddengoed heen zitten is raadzaam om ook de hoofdkussens van uw beddengoed regelmatig te reinigen. Deze zijn namelijk vaak viezer dan je zou denken! Schimmels, huisstofmijt, zweet en huidschilfers nestelen zich na verloop van tijd in de kussens en alleen een kussensloop beschermt hier het kussen niet tegen. Wij raden onze klanten aan om hoofdkussens één keer in de 6 maanden te reinigen, wanneer er sprake is van allergieën kan het van belang zijn om dit vaker te doen.

Hoofdkussens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materiaal en vragen dan ook om een goede kennis van het reinigen van de verschillende materialen. Zo kunnen latex, traagschuim en verenkussens bijvoorbeeld niet in een wasmachine. Van welk materiaal uw hoofdkussen ook is, bij Stomerij Leusden kunt u ervan uitgaan dat u met een schoon en fris gereinigd kussen weer naar huis gaat!

Naast het reinigen van hoofdkussens kunt u bij Stomerij Leusden ook terecht voor het reinigen van dekbedden, matrassen en toppers. Wilt u meer informatie ontvangen over het reinigen van uw beddengoed of een advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

  • Vanaf €8,50

  • Grondige en diepe reiniging

  • Netjes verpakt bij afhalen

Reinigen

Bruidskleding

Gordijnen

Strijkservice

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een eerlijk vrijblijvend advies dat gebaseerd is op meer dan 25 jaar ervaring.

Specialistische kennis

Stomerij Leusden bestaat meer dan 25 jaar, bij ons kunt u dus rekenen op tientallen jaren kennis en ervaring!

Snelle service

Wij zijn geen doorgeefluik en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een garantie voor snelle service!